Jdi na obsah Jdi na menu
 


Víkendové procházky

16. 1. 2011

V sobotu po poledni přijel Goreček s páníky a bylo hned poznat, že tady býval doma! Vzápětí kopie---lhota-143.jpgpřijela i Bolča, tak bylo s kým dovádět. Fína měla totiž plné zuby práce dohlídnout, aby si Kelly všímala výhradně jí. Takže s hlasitým doprovodem jsme vyrazili obejít koupaliště na Lhotě. Kupodivu bylo liduprázdné a tak jsme nemuseli řešit nesmyslné obavy případných kolemjdoucích. Jezero bylo ještě zamrzlé, tak se Fína vydala na procházku, trubka, ještě, že se to pod ní neprolomilo. Gory i Bolča se ráchali u kraje a bylo vidět, že by se asi rádi vykoupali. Od poslední návštěvy se zase změnili, trošku doobalili a rostou z nich fakt pěkní dobrmani, mám z nich velkou radost! Gory bude mohutnej pes, kvadratický, má velmi pěknou hlavu a zvláště na některých fotkách je dost podobný svému tatínkovi. Diabolla je elegantní fenka s dloouuuhým čumákem, štíhlou hlavou a krásným tělíčkem. Djasmine je klasická výstavní kráska a je typově celá do "Lvíčat". Tatínek Bentley se prosadil a to je dobře. Vypadá to, že Fína dala pěkný děti!

kopie---lhota-107.jpgProcházka to byla tak akorát, po návratu jsme dali kafe, Gory si dal na sedačce dvacet a odpoledne bylo za námi. Proč jen ten čas u příjemných činností tak rychle utíká??

V neděli záhy odpoledne jsem naložila děti i holky a jeli jsme do Klecan podívat se na Mínu. Nějakým zázrakem jsme našli její dům (návrat potmě už tak jednoduchý nebyl :-) )a hned vyrazili na procházku skrze celé Klecany. Byla jsem tam poprvé a je tam fakt kouzelně. Holky se zas vylítaly a snad poprvé v životě šly takový kus cesty taky na vodítku. Byla nás fakt banda: 4 děti, 3 psi a dvě ukecaný ženský  Mína si poctivě očuchala mina-011.jpgkaždého kolemjdoucího pejska, chovaly se všechny tři vzorně (jen kdyby Fína dokázala delší čas držet klapačku ...). Po návratu domů jsme zas zakončili pokecem u kafíčka. No pohoda. Moc krásné odpoledne! Děkuju za fantastickou výslužku :-)

Tak tu máme nový týden...začnu spřádat letošní plány: TĚŠTE SE!

Další fotky z víkendu najdete ZDE!

 

kopie---lhota-164.jpg

kopie---lhota-103.jpg

 

 

 

 Gory :o)