Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co nás čeká (doufám) tento rok?

5. 1. 2011

 

berry-006.jpg 

  • Na jaře se Fíně narodilo 11 potomků, kterým se bez problémů podařilo najít skvělé rodiny a já (i oni) mají spoustu nových přátel a známých, či spíše jsme rozšířili naší fantastickou psí rodinu. Mám z toho obrovskou radost! Letos štěňátka neplánujeme... Budu se věnovat svým odchovům, plánujeme jarní svod, bonitace a výstavy....setkávání!
  • Vydařil se nám druhý ročník našeho letního výcvikového tábora na České Kubici.  Letos je v plánu tábor větší, delší, se závěrečnými zkouškami a jinde: v mém domovském KK Koloveč! Brzo připravím první informace a už teď se nemůžu dočkat vás všech, kteří přijedete! Máte se na co těšit!!!!
  • Fína složila německou bonitaci ZTP a to jako jediná z deseti dobrmanů s nejlepším možným výsledkem!!! A druhý den vyhrála Speciální výstavu dobrmanů!!! Byl to nejkrásnější dobrmanní víkend mého života! Doufám, že "jen" dosavadního!
  • Kelly složila zkoušku SChH2 a dokončila další zkušební řád zkouškou IPO3, mám velkou radost! V letošním roce určitě ještě na nějaké zkoušky nastoupíme a také doufám, že zkusíme nějaké závody!
  • Fína letos složila "jen" zkoušku SChH1 (možná kvůli soustředění se na výcvik s Kelly- mám s oběma holčičkama co dělat, mám standardní zaměstnání a mladší Eliška nastoupila taky do školy!). S Fínkou mám v plánu letos také několik zkoušek a nějaký ten závod se také jistě povede vyzkoušet!
  • ... a možná bude na jaře ještě jedna veeeelká událost- ale to nebudu předbíhat
  • ....a hlavně, ať manželovi vydrží trpělivost, občas jí mívá nedostatek, ale já ho za ní obdivuju...

vanoce-014.jpg

Doufám, že i v letošním roce se budete rádi vracet na naše stránky a že tu stejně často najdete aktualizace a kéž jen pozitivní a radostné zprávy. Děkuji všem přátelům, známým a návštěvníkům stránek za vysokou návštěvnost webíku a těším se na osobní setkání, které nás v tomto roce čekají!

berry-003.jpg
s Berry na vánoční návštěvě :o)

Jak bylo loni... a letos?