Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bohema Coldplay-nové fotky

5. 1. 2010

Ahojky Libuško,
jak se máte po Vánocích? Musela jsem se smát když jsi psala jak si holky daly pekáč cukroví.
U nás to bylo asi tahkle:
Beruška breberuška zjistila že páníčci nejsou doma, šli do města na dárečky. Zpozorovala, že na kuchyňské lince, je vzádu nějaký balíček. Po bližším prozkoumání zjistila, že je to půlka kuřete určená k ugrilování. A co se nestalo, Berušenka si masíčko podala, musela se hodně snažit protože to bylo opravdu daleko a odnesla si svůj vánoční lup do pelíšku.
Tam to spokojeně spapala a nechala za sebou jednu malou stopičku, která ji usvědčila. Pod pelíškem měla schovaný sáček a výraz anděla :) když jsme se vrátili. A tak náš obídek na který jsme se mimochodem hodně těšili skončil v bříšku naší Breberuchy.
A pak začaly ty pravé Vánoce. Při balení dárečků asistovat nesměla protože místo balení je rozbalovala a ráda cupuje balící papír. Stromeček ji z míry nevyvedl, jako každý rok sem tam čumáčkem rozhoupe nejednu baňku.
K Ježíškovi Berunka dostala od babi a dědečka z Přerova nový pelíšek, pamlsky a od paníčků něco na hraní. Velmi osvědčenou hračku "kong". Mohu doporučit. Nejedna kytička a svíčka u nás jásá :)
Jinak s páníčkem dělá pokroky. Řekla bych, že zkoušku ZZO by spolu hravě zvládli. Už umíme krásně stopovat, zvládli jsme i lom a zalehnutí předmětu. No jo, vede ji skutečná super Alfa. Příště pošleme video.
V albíčku jsou fotky z řádění ve sněhu a pár foteček nového pelíšku a vánoční pohody. :)
Přejeme vám všem všechno nej v novém roce a spusty pracovních a pracovních psích úspěchů.
Pa paaa Bohunka a dvě tykve (páníčci)