Jdi na obsah Jdi na menu
 


As Gorm Coldplay-první tréning dle ZVV1

20. 9. 2009

S Janinou a Gormem jsme se sešli rovnou v naší psí škole: měli za sebou nejen náročnou tříhodinovou cestu od západních hranic, ale Jana i spoustu stresu z dní minulých a tak se moc těšila na relax s Gormem.

Jana i její manžel Petr totiž ve čtvrtek po několikaměsíčním martyriu úspěšně dokončili magisterské studium na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy, Ústav pro pravěk a ranou dobu dějinnou. MOC vám oběma gratuluji a skláním se hlavně před Janou, jak dokázala intenzivně studovat, pracovat v zaměstnání a přitom ještě připravit Gorma na ZM a podstatnou měrou zařídit pořádání našeho letního tábora.

No a teď tedy mohou pokračovat ve zdolávání dalších cílů. Jedním z nich je i zkouška ZVV1. Protože Jana s Gormem nemají moc možností pracovat na obraně, tak si přijeli zatrénovat poprvé od zkoušky ZM do naší psí školy Mimi. Věra i Dušan se Janě výborně věnují a Jana jen lituje, že nebydlí blíž. Gorm byl opět chválen, i jemu náš tábor prý hodně dal a jeho sebevědomí zas o velký kus narostlo.
Gorm má velmi pěknou poslušnost, při té ale bylo na natáčení už velká tma. Škoda... tak příště :o) ale něco zmíním: Jana s Gormem netrénovala dosud moc kladinu, protože po ní letěl, případně skákal dolů. Tak vzala miláčka do ruky Věra a po pár minutách tréningu šlapal chlapec kladinu dokonale i se zastavením i s Janou po boku, která teď už ví, jak na něj :o) Výborná práce :o))! K dotažení na složení téhle zkoušky už mnoho nechybí...a to jsou ještě další!!! :o))