Jdi na obsah Jdi na menu
 


7. týden

12. 6. 2009

Dnes je to právě 7 týdnů, co holčičky vykoukly na svět. Za poslední týden vrcholí přípravy k odjezdu malých k novým rodinám. Ve středu bylo tetování, štěňátka mají novou černou kérku v pravém uchu. Dnes přijela na kontrolu vrhu paní doktorka Brožová. Dračice se předvedly v plné parádě: právě byly pěkně vyspinkané a po obědě, takže si pořádně hrály a rvaly se, zdrhaly z váhy a kousaly při prohlížení. Paní doktorce se holky líbily: ze zápisu:Obrazek "Štěňata bez exteriérových vad, velmi pohyblivá..." O Kelly: "Matka v dobré kondici - vstoje kojí." :o)) Kelly je trpělivá maminka: holčičky se pod ní sesypou, že nadzvedává zadní nohu, aby se vešly, nasadí útrpný výraz a stojí jako socha...a ta mela pod ní! Mlaskají a melou se, aby co nejrychleji vycucly ten drobet, co v ceckách zbývá. Kelly drží tak 2 minuty a mizí jak pára nad hrncem :o))
Váha malých je mezi 5,5-6ti kg, všechny mají kompletní mléčný chrup, skus v pořádku, oči "plus" (standard), u hnědých se uvidí časem, jak tmavé oko zdědily. Ocásky kratší, ale dobře a zpravidla pěkně zahojené, cecíky 8-9 :jak tak Kelly dcery mívají...Odčervené 3x, očkované v 6. týdnu.

Holčičky jsou tedy připravené na odchod do nových rodin! Minimálně dvě princezny u nás zůstanou do konce měsíce, takže nebude doma hned prázdno.
 Na prodej je už poslední holčička: černá nebo hnědá.
Zatím poslední budoucí panička váhá nad barvou a nemůže si vybrat, takže to prý nechá osudu, kterou jí vybere :o))

Obrazek

Obrazek

Další fotky z posledních pár dnů najdete ve fotogalerii zde!