Jdi na obsah Jdi na menu
 


Archiv novinek 2006, 2007

Příspěvky

Štěňátka jsou už v nových domovech

8. 10. 2007

Obrazek

V sobotu, 6. října odešli naše štěňátka do svých nových domovů. Přejeme jim pevné zdraví, kupu štěstí a úspěchů v dalším životě. Novým majitelům pak hodně trpělivosti, shovívavosti, ale i pevnou ruku a spoustu radostí s jejich novým členem rodiny :o)

 
Celý příspěvek | Rubrika: Archiv novinek 2006, 2007 | Komentářů: 3

Rodinné setkání

4. 10. 2007

S týdenním spožděním bylo vloženo pár fotek z krátkého rodinného setkání. KellyinObrazek bráška King byl v Mladé Boleslavi porovnávat svou sílu a výdrž na závodech v canicrossu a tak se se svou majitelkou Luckou a musherem Alešem přijeli podívat na omladinu...To černé mimínko střední velikosti je Sindinky vnoučátko Archibald- budoucí to závodník mushera Aleše :o) Banda se alespoň chvilku vylítala, než návštěva vyrazila na další část závodu.

 

Štěňátka - 8,5 týdne

3. 10. 2007

ObrazekNové fotky ve fotogalerii...

 

Nové video - 6,5týdne

26. 9. 2007

ObrazekŠtěňátkům bylo v pondělí přesně 7 týdnů, tudíž jsou už připravena jít do svých nových domovů. Uteklo to jako voda a ani se nechce věřit, že je to všechno už vlastně za námi: přípravy, hárání, těšení i obavy, porod a vyrůstání...

Po domluvě s novými rodinami bude odchod prcků posunut a spojen se společenskou událostí, jakou bude 6. října Klubová výstava dobrmanů v Sadské. Takže malá lekce, jak to chodí u dobrmánků a pak s malými Velkými Nadějemi hurá do nového života :o)

 

Štěňátkům je 6 týdnů

17. 9. 2007

ObrazekNové fotky :o)

 

Sárinka...

11. 9. 2007

ObrazekDnes jsme se dozvěděli hroznou zprávu o smrti Sindinky báječné dcerušky Sárinky....rakovina...Odešla do psího nebe za svojí maminkou...v říjnu by jí byly 3 roky....Sárinka byla velmi úspěšná závodnice a hlavně člen milující rodiny, které chci moc a moc poděkovat za skvělý domov, který u nich Sára měla...Díky!

 

Fotky - 33.den

10. 9. 2007

ObrazekTeda...byla to fuška, nějak ta háďata "postavit"...Zvlášť když se v poledne poněkud přecpali a v pět hodin ještě nebylo vytráveno...a pak je mám lákat na baštu!

Z dlouhé řady fotek jsem vybrala myslím ty nejlepší . Učedník, mučedník...:o)

 

Máme nové video

9. 9. 2007

ObrazekŠtěňátka lumpačila na zahradě a já natáčela a fotila...tak se můžete podívat na výsledek :o)
 

Štěňátkům jsou 4 týdny

4. 9. 2007

Tak miminka už začala baštit i něco jiného než jen mámino mlíčko. Poprvé toObrazek bylo kuřecí s rýží a dnes se nacpali hovězím.

Štěňátkům jsme už konečně přidělili jejich jména... 

Dnes jsme se pokusily vyfotit raubíře "v postoji"...

Lenko, dík moc! Bez tebe bych to nezvládla :o) p.s. příště ve dne a berem tvůj foťák!!! :o)

 

Poprvé venku

31. 8. 2007

ObrazekVčera byli štěňátka poprvé na chvíli venku....Fotky jsou ve fotogalerii....
 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

následující »